Hjem Bladarkiv Hjorteviltet 2012

  Hjorteviltet 2012

  Hjorteviltet 2012 er nå i salg. Fagtidsskriftet om elg, hjort og rådyr er en oppdatering av viktig informasjon om forvaltning av våre hjortedyr. Årets utgave forsetter med videreformidling av viltkunnskap og er dermed en nyttig plattform for alle som fatter beslutninger eller ønsker å vite hva som ligger i avgjørelsene. Årets blad belyser tema innen […]

  Hjorteviltet 2012 er nå i salg. Fagtidsskriftet om elg, hjort og rådyr er en oppdatering av viktig informasjon om forvaltning av våre hjortedyr.
  Årets utgave forsetter med videreformidling av viltkunnskap og er dermed en nyttig plattform for alle som fatter beslutninger eller ønsker å vite hva som ligger i avgjørelsene.
  Årets blad belyser tema innen utfordringer med å forvalte forskjellige dyreartene i de samme områdene. Ny kunnskap om rovdyr og hjortevilt øker mulighetene for å komme et skritt videre mot mer målrettede tiltak for en ønsket utvikling.
  Hjorteviltet 2012 har mer om østlandshjorten, mysteriet om elgbeitene og dyrevekter.
  Artiklene spenner over et stor område fra forvaltning av elg i Finnmark , tjuvjakt i gamledager til utenlandske gjestejegere på elgjakt.
  For å lese hele bladet, bestill Hjorteviltet 2012