Hjem Artikler Forvaltning Med viltkjøtt fra utlandet i bagasjen

Med viltkjøtt fra utlandet i bagasjen

  Hvert år er det mange norske jegere som drar ut av landet for å jakte. For mange handler det om trofejakt eller å jakte på nye opplevelser. I de aller fleste tilfeller er slike jakter profesjonelt organisert, og alt kjøtt blir tatt vare på og solgt videre til lokale vilthandlere eller store foredlingsbedrifter.   […]

Med vilkjøtt fra utlandet i bagasjen

 

Hvert år er det mange norske jegere som drar ut av landet for å jakte. For mange handler det om trofejakt eller å jakte på nye opplevelser. I de aller fleste tilfeller er slike jakter profesjonelt organisert, og alt kjøtt blir tatt vare på og solgt videre til lokale vilthandlere eller store foredlingsbedrifter.

 

 

Hvert år er det mange norske jegere som drar ut av landet for å jakte. For mange handler det om trofejakt eller å jakte på nye opplevelser. I de aller fleste tilfeller er slike jakter profesjonelt organisert, og alt kjøtt blir tatt vare på og solgt videre til lokale vilthandlere eller store foredlingsbedrifter. I andre tilfeller kan det være at du blir invitert til å bli med et privat jaktlag utenfor landets grenser, og må ta din del av ansvaret for organiseringen og andel av jaktutbyttet. Mer om dette kan du lese i artikkelen fra Norsk Hjortesenter her.